InControl+

Als u altijd verzekerd wilt zijn van een gezonde IT-omgeving

Flexibel en gericht IT-experts inzetten?

Een gezonde, goed functionerende IT-omgeving is een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw organisatie. Om er zeker van te zijn dat uw IT-omgeving op elk moment optimaal presteert en de gebruikservaring van uw medewerkers en klanten positief is, heeft u expertise nodig die niet altijd in uw eigen organisatie aanwezig is.

Met InControl+ is er nu een toegankelijke oplossing voor organisaties die wel de regie over hun IT-beheer willen houden, maar flexibel en gericht de gekwalificeerde experts van PepperByte aan hun team willen toevoegen.

Ons service-concept InControl+ bestaat uit:

 • IT Health Check

 • IT Health Supervision

 • InControl+ Services

IT Health Check

De ultieme IT audit

Met de IT Health Check krijgt u binnen een week helder inzicht in de kwaliteit en veiligheid van uw IT-omgeving: waar zitten zwakke plekken en hoe voorkomt u calamiteiten? Welke updates en investeringen zijn verstandig of hoe kunt u met kleine aanpassingen de stabiliteit van uw IT-omgeving verbeteren? En, niet onbelangrijk, waar kunt u snel en makkelijk besparen en de gebruikservaring van uw medewerkers en klanten verbeteren?

De IT Health Check is kortom de ultieme IT-audit en is gratis als u daarna kiest voor een jaarabonnement op onze IT service: IT Health Supervision.

IT Health Supervision

Altijd snelle toegang tot een specialist

IT Health Supervision is een IT service waarbij onze expert elke maand een hele dag naar uw organisatie komt om uw IT-omgeving te scannen. De IT Health Check wordt gebruikt als controlemeting om vast te stellen hoe uw organisatie die maand scoort op de vooraf vastgestelde configuratie- en prestatie-aspecten.

Bij een jaarabonnement op IT Health Supervision hoort ook de beschikbaarheid van een ‘Specialist on Call’ die u elke werkdag van 9 tot 17.30 uur kunt bereiken. Binnen een uur wordt u telefonisch geholpen met uw vraag en indien nodig is er binnen vier uur een expert ter plaatse om uw probleem op te lossen.

Door elke maand opnieuw uw IT-omgeving te scannen kan onze specialist nuttige optimalisatie-adviezen geven én u meteen helpen actuele vragen te beantwoorden.

InControl+ Services

De beste IT-expertise toegankelijk gemaakt

PepperByte beschikt over de best opgeleide IT-specialisten en meest geavanceerde methodieken, die voor onze InControl+-klanten extra makkelijk toegankelijk zijn. Afhankelijk van de wensen en behoeften van uw organisatie kunt u IT Health Supervision op elk gewenst moment (tijdelijk) uitbreiden met InControl+ Services:

 • Standby Services buiten kantooruren (ook in het weekend).

 • Allerlei IT-scans en testen.

 • Smart services: voor elke vraag de geschikte IT-expert binnen handbereik.

De grootste voordelen op een rij:

 • Stevige grip op uw IT-omgeving als u werkt met Microsoft, Citrixof VMware.

 • Geld en tijd besparen door het voorkomen van calamiteiten.

 • Verzekerd van goed gekwalificeerde IT specialisten die uw team versterken.

 • Snelle toegang tot alle expertises op het gebied van IT, inclusief ‘Specialist on Call’.

 • Eigen IT-ers kunnen makkelijker de regie voeren en de grote lijnen bewaken.

Wilt u meer weten?

Geheel vrijblijvend vertellen wij u graag meer over onze diensten.

Hoe gezond is uw IT-omgeving?

Doe de gratis quick scan voor een snelle analyse van uw situatie

Lees meer in onze InControl+ folder

“We zijn voortdurend op zoek naar de meest passende oplossingen voor onze klanten. Strategisch, technisch én financieel. We denken vooruit, omdat we willen dat IT-omgevingen toekomstbestendig zijn. Dat is wat wij bedoelen met onze belofte: Kijk verder, werk beter.”