Workspace Improvement

Van Personal Computer naar Personal Workspace: overal en altijd prettig werken

Organisaties willen dat hun medewerkers altijd en overal prettig kunnen werken op een manier die bij ze past. Van de werkplek met PC zien we een omslag naar een voor elke persoon unieke manier van werken. Wij geloven dat uw medewerkers hun werk beter doen met een mix van devices, die de productiviteit en efficiëntie ten goede komt.

We bespreken eerst wat uw organisatie wil, hoe de verschillende medewerkers optimaal kunnen werken en wat de financiële mogelijkheden zijn. Dan bekijken we gezamenlijk uw applicatielandschap. Wanneer het applicatielandschap nog niet in kaart is gebracht, kunnen wij u daarmee helpen. We hebben daarvoor tools beschikbaar die we voor onze Windows Migrator+ solution ontwikkeld hebben. Wanneer alle variabelen duidelijk zijn, wordt de architectuur bepaald, een plan van aanpak gemaakt en oplossingen geïmplementeerd en desgewenst beheerd.

Bij PepperByte zijn we voorstander van het nemen van kleine stappen om veranderingen teweeg te brengen. We hebben door onze ervaring altijd een idee over welke stappen gezet moeten worden, zodat u verder kunt kijken en uw organisatie beter kan werken.

Maak een afspraak en laat u informeren wat workspace improvement voor uw organisatie kan betekenen.

Wilt u meer weten?

Geheel vrijblijvend vertellen wij u graag meer over onze diensten.

‘IT moet zoveel mogelijk onzichtbaar zijn. Mensen willen gewoon hun werk zo goed en prettig mogelijk kunnen doen. Het is fijn om daar met ons vak aan bij te kunnen dragen.’

Michael Lammers
Senior Systems Engineer