Advies en

second opinion

Voor een veilige en efficiënte IT-omgeving.

 
 

Advies ter verbetering van uw IT-omgevingen

Een optimaal functionerende IT-omgeving faciliteert productieve werknemers. Alleen; wat is optimaal? PepperByte geeft advies ter verbetering van uw IT-omgeving, zodat werknemers veiliger, gemakkelijker en efficiënter kunnen werken. Onze doelstelling is IT-oplossingen te realiseren die van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Op strategisch, technisch en financieel niveau. Niet alleen voor nu, maar juist voor in de toekomst. 

Het ontwerpen en herinrichten van uw IT-infrastructuur. Advies op strategisch niveau. Een IT-technisch complex vraagstuk oplossen. Bij PepperByte zetten wij er onze tanden in. We bespreken uw vraagstuk, analyseren de huidige situatie en voorzien u van een goed doordacht advies of second opinion.

 

InControl+

Een verlenging van uw eigen IT-afdeling.

InControl

PepperByte InControl+ is een verlenging van uw eigen IT-afdeling. Een toegankelijke oplossing opgebouwd uit verschillende diensten, waarmee u flexibel en gericht de gekwalificeerde IT-specialisten van PepperByte aan uw team toevoegt.

Met de IT Healthcheck krijgt u een helder inzicht in de kwaliteit en veiligheid van uw IT-omgeving, worden storingen voorkomen en krijgt u nuttige optimalisatie-adviezen van onze specialisten. 

IT Health Supervision is een service waarbij een van onze PepperByte-experts maandelijks bij u op locatie een dag lang uw hele IT-omgeving scant. U krijgt advies over wat er dringend aangepakt moet worden en over stapsgewijze veranderingen voor de korte en lange termijn. Uiteraard kunt u direct uw actuele vragen stellen om de expertise van deze specialist zo goed mogelijk te benutten.

De InControl+ Services zijn erop gericht om onze specialistische kennis en geavanceerde methodieken extra toegankelijk voor u te maken. Maak gebruik van Standby Services en raadpleeg telefonisch onze specialisten, binnen én buiten kantoortijden.


Krijg inzicht in onder andere de gebruikerservaring, veiligheid, prestatie en functionaliteit van uw software met uiteenlopende en op maat gemaakte IT-scans.


Smart Services brengt IT-experts binnen handbereik, of het nu gaat om ondersteuning bij implementaties en updates, strategisch of operationeel advies of het uitvoeren van de aanbevolen verbeteringen uit de IT Health Check.

WETEN WAT INCONTROL+ VOOR UW ORGANISATIE KAN BETEKENEN?

 

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP

OF BEKIJK DE INCONTROL+ FOLDER

IT Health check

Inzicht in de kwaliteit en veiligheid van uw IT-omgeving.

Binnen enkele dagen een helder inzicht in de kwaliteit en veiligheid van uw IT-omgeving? Met de PepperByte IT Health Check kan het! We geven inzicht in de zwakke plekken en zien meteen hoe calamiteiten voorkomen kunnen worden. Daarnaast geven we advies over aan te raden updates en investeringen en over verbeteringen aan de stabiliteit van uw IT-omgeving. Ook komen gebruikerservaringen aan bod en punten waarop u gemakkelijk kunt besparen. Kortom: de IT Health Check geeft inzicht in alles op het gebied van Workspace Improvement, Automation & Orchestration en Identity & Access Management.

 

Vul het formulier en krijg een gedetailleerd inzicht in uw IT-omgeving:

Bedankt, er wordt spoedig contact met u opgenomen

 

IT-VRAAGSTUKKEN.

 

DAAR ZETTEN WIJ

ONZE TANDEN IN.