top of page

Advies en
second opinion

Voor een veilige en efficiënte IT-omgeving.

Advies en second opinion

Advies ter verbetering van uw IT-omgevingen

Een optimaal functionerende IT-omgeving faciliteert productieve werknemers. Alleen; wat is optimaal? PepperByte geeft advies ter verbetering van uw IT-omgeving, zodat werknemers veiliger, gemakkelijker en efficiënter kunnen werken. Onze doelstelling is IT-oplossingen te realiseren die van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Op strategisch, technisch en financieel niveau. Niet alleen voor nu, maar juist voor in de toekomst. 

Het ontwerpen en herinrichten van uw IT-infrastructuur. Advies op strategisch niveau. Een IT-technisch complex vraagstuk oplossen. Bij PepperByte zetten wij er onze tanden in. We bespreken uw vraagstuk, analyseren de huidige situatie en voorzien u van een goed doordacht advies of second opinion.

IT-vraagstukken?

IT-VRAAGSTUKKEN?
 
DAAR ZETTEN WIJ
ONZE TANDEN IN.

IT Health check

Inzicht in de kwaliteit en veiligheid van uw IT-omgeving.

Binnen enkele dagen een helder inzicht in de kwaliteit en veiligheid van uw IT-omgeving? Met de PepperByte IT Health Check kan het! We geven inzicht in de zwakke plekken en zien meteen hoe calamiteiten voorkomen kunnen worden. Daarnaast geven we advies over aan te raden updates en investeringen en over verbeteringen aan de stabiliteit van uw IT-omgeving. Ook komen gebruikerservaringen aan bod en punten waarop u gemakkelijk kunt besparen. Kortom: de IT Health Check geeft inzicht in alles op het gebied van Workspace Improvement, Automation & Orchestration en Identity & Access Management.

 

Vul het formulier en krijg een gedetailleerd inzicht in uw IT-omgeving:

Bedankt, er wordt spoedig contact met u opgenomen

IT Health check
bottom of page