top of page

IT-specialisten geselecteerd voor u

IT-specialisten die voortdurend expertise leveren.

IT-specialisten die voortdurend expertise leveren. Die vindt u bij PepperByte. State-of-the-art-gecertificeerd, geselecteerd op basis van hard én soft skills. Op basis van uw behoeften lossen onze IT-specialisten uw (complexe) IT-vraagstukken op. Gespecialiseerd in Microsoft, Citrix, VMware, Ivanti-producten en de clouddiensten Azure, Citrix Cloud en Amazon AWS brengen onze experts uw organisatie naar een hoger niveau. Strategisch, financieel én technisch.

IT specialisten

Minder investeren, minder zorgen

De kennis van onze IT-specialisten benutten is slim. Heel slim.

Want of u nu gebruikmaakt van deze experts op afstand of on-site, onze IT-consultants zijn altijd toegespitst op uw specifieke situatie en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken. Daar heeft u geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat onze deskundigen zich continu verder ontwikkelen op het gebied van Workspace Improvement, Automation & Orchestration en Identity & Access Management. Met diepgaande MasterClasses, de beste opleidingen en werkervaring bij toonaangevende opdrachtgevers. Weer een zorg minder.

Minder investeren

Lekker flexibel

Op projectbasis, tijdelijk of IT-detachering.

Op projectbasis, tijdelijk vanwege personeelstekort of juist voor een langere termijn: PepperByte is flexibel en onze IT-specialisten zijn dat ook. Belangrijk is dat we samen bepalen wat nodig is om uw IT-vraagstuk op de best mogelijke manier op te lossen. Zo gaan wij een op maat gemaakt partnership aan dat technisch, strategisch en financieel precies bij u past.

Lekker flexibel
InControl
InControl

InControl+

Een verlenging van uw eigen IT-afdeling.

InControl+ is een verlenging van uw eigen IT-afdeling. Een toegankelijke oplossing opgebouwd uit verschillende diensten, waarmee u flexibel en gericht de gekwalificeerde IT-specialisten van PepperByte aan uw team toevoegt.

bottom of page