IT-specialisten die voortdurend expertise leveren. Die vindt u bij PepperByte. State-of-the-art-gecertificeerd, geselecteerd op basis van hard én soft skills. Op basis van uw behoeften lossen onze IT-specialisten uw (complexe) IT-vraagstukken op. Gespecialiseerd in Microsoft, Citrix, VMware, Ivanti-producten en de clouddiensten Azure Cloud, Citrix Cloud en Amazon AWS brengen onze experts uw organisatie naar een hoger niveau. Strategisch, financieel én technisch.

 

Want of u nu gebruikmaakt van deze experts op afstand of on-site, onze IT-consultants zijn altijd toegespitst op uw specifieke situatie en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken. Daar heeft u geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat onze deskundigen zich continu verder ontwikkelen op het gebied van Workspace Improvement, Automation & Orchestration en Identity & Access Management. Met diepgaande MasterClasses, de beste opleidingen en werkervaring bij toonaangevende opdrachtgevers. Weer een zorg minder.

 

Op projectbasis, tijdelijk vanwege personeelstekort of juist voor een langere termijn: PepperByte is flexibel en onze IT-specialisten zijn dat ook. Belangrijk is dat we samen bepalen wat nodig is om uw IT-vraagstuk op de best mogelijke manier op te lossen. Zo gaan wij een op maat gemaakt partnership aan dat technisch, strategisch en financieel precies bij u past.

 

InControl+

PepperByte InControl+ is een verlenging van uw eigen IT-afdeling. Een toegankelijke oplossing opgebouwd uit verschillende diensten, waarmee u flexibel en gericht de gekwalificeerde IT-specialisten van PepperByte aan uw team toevoegt.

 

WAT WIJ DOEN

BEDRIJFSGEGEVENS

Bank: Rabobank Den Haag e.o.
IBAN: NL40RABO0145539008
BIC-code: RaboNL2U
Btw-nummer: NL8133 79 313B01
KvK-nummer: 272 43 490

 

PepperByte is onderdeel van de NiiN Group.

PepperByte BV

088-789 0000

 

Buitenom 251

2711 KB Zoetermeer

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon