IT-specialisten geselecteerd voor u

IT-specialisten die voortdurend expertise leveren.

IT-specialisten die voortdurend expertise leveren. Die vindt u bij PepperByte. State-of-the-art-gecertificeerd, geselecteerd op basis van hard én soft skills. Op basis van uw behoeften lossen onze IT-specialisten uw (complexe) IT-vraagstukken op. Gespecialiseerd in Microsoft, Citrix, VMware, Ivanti-producten en de clouddiensten Azure Cloud, Citrix Cloud en Amazon AWS brengen onze experts uw organisatie naar een hoger niveau. Strategisch, financieel én technisch.

 

Minder investeren, minder zorgen

De kennis van onze IT-specialisten benutten is slim. Heel slim.

Want of u nu gebruikmaakt van deze experts op afstand of on-site, onze IT-consultants zijn altijd toegespitst op uw specifieke situatie en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken. Daar heeft u geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat onze deskundigen zich continu verder ontwikkelen op het gebied van Workspace Improvement, Automation & Orchestration en Identity & Access Management. Met diepgaande MasterClasses, de beste opleidingen en werkervaring bij toonaangevende opdrachtgevers. Weer een zorg minder.

 

Lekker flexibel

Op projectbasis, tijdelijk of IT-detachering.

Op projectbasis, tijdelijk vanwege personeelstekort of juist voor een langere termijn: PepperByte is flexibel en onze IT-specialisten zijn dat ook. Belangrijk is dat we samen bepalen wat nodig is om uw IT-vraagstuk op de best mogelijke manier op te lossen. Zo gaan wij een op maat gemaakt partnership aan dat technisch, strategisch en financieel precies bij u past.

 

InControl+

Een verlenging van uw eigen IT-afdeling.

PepperByte InControl+ is een verlenging van uw eigen IT-afdeling. Een toegankelijke oplossing opgebouwd uit verschillende diensten, waarmee u flexibel en gericht de gekwalificeerde IT-specialisten van PepperByte aan uw team toevoegt.

 

WAT WIJ DOEN

BEDRIJFSGEGEVENS

Bank: Rabobank Den Haag e.o.
IBAN: NL40RABO0145539008
BIC-code: RaboNL2U
Btw-nummer: NL8133 79 313B01
KvK-nummer: 272 43 490

 

PepperByte is onderdeel van de NiiN Group.

PepperByte BV

088-789 0000

 

Buitenom 251

2711 KB Zoetermeer

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon