Blog

Wat we graag met u willen delen

Daniel Nikolic

Zoetermeer en de passie voor IT en innovatie

Zoetermeer streeft ernaar om dé plek in de Randstad te zijn voor de ontwikkeling van toegepaste IT-innovaties. Als IT-specialist, gevestigd in deze stad, kunnen we die ambitie natuurlijk alleen maar toejuichen. Op het Dutch Innovation Park aan de A12 zijn allerlei internationaal opererende IT-bedrijven gevestigd en wordt samengewerkt met de Haagse Hogeschool. Ook op dit park: de Dutch Innovation Factory, hét IT-clubhuis van de regio. De NiiN Group, waar PepperByte onder valt, is sinds kort officieel lid van deze inspirerende en innovatieve community.

Daniel Nikolic
CTO
16 januari 2018

Lees verder

Zorgen voor een veilige IT-omgeving in ziekenhuizen

Een veilige IT-omgeving is belangrijk in elke organisatie, maar in een ziekenhuis is het soms een kwestie van leven en dood. Waar het bij andere klanten van PepperByte om deadlines en targets gaat, draait in een ziekenhuis alles om patiënt-veiligheid en het behoud van mensenlevens. Dat vraagt om een goede samenwerking van medici en de IT-professionals. En het vraagt van de ziekenhuisorganisatie dat zij zorgt voor de voorwaarden voor een gezonde en veilige IT-omgeving.

Stef Driessen
Technisch Projectleider
8 augustus 2017

Lees verder

Michaja van der Zouwen

Is PowerShell af? Ja…en nee.

Begin mei 2017 bezochten we de PowerShell Conference EU in Hannover. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door PowerShell-MVP en bedenker van de bekende ISE-extensie ISESteroids Tobias Weltner, is de plek bij uitstek om alles te weten te komen over één van de belangrijkste script-tools van dit moment: PowerShell.

Michaja van der Zouwen
Technical Specialist
16 mei 2017

Lees verder

De beste aanpak voor een succesvolle migratie naar Windows 10

Om geen onnodige risico’s te lopen en geen onnodige kosten te maken is ons advies om tijdig te beginnen met uw voorbereidingen voor uw aanstaande migratie naar Windows 10. En tijdig betekent, als u nu nog werkt met Windows 7, liever vandaag dan morgen. Maar wat is nou eigenlijk de beste aanpak voor een succesvolle migratie?

Silvonton Niessing
Senior IT projectleider
9 mei 2017

Lees verder

7 redenen om vandaag te beginnen met uw migratie naar Windows 10

Eén van de succesvolste besturingssystemen van Microsoft nadert alweer het einde van zijn levenscyclus. Binnen drie jaar loopt de verlengde ondersteuning voor Windows 7 af. Dat houdt in dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 geen veiligheidsupdates, geen bug-fixes en geen ondersteuning op Windows 7 meer levert. Begin 2020 lijkt nog ver weg, maar wij raden onze klanten aan om nu al met de voorbereidingen te beginnen.

Silvonton Niessing
Senior IT projectleider
2 mei 2017

Lees verder

Daniel Nikolic

Waarom Windows 7 niet langer voldoet

De belangrijkste reden om afscheid te nemen van Windows 7 is de beveiliging van de data van uw organisatie. Sinds de introductie in 2009 heeft Windows 7 diverse updates gehad, maar inmiddels kan het de steeds hogere veiligheidseisen niet meer bijhouden.

Daniel Nikolic
CTO
25 april 2017

Lees verder

Wat is veiliger? Uw eigen datacenter of toch de cloud?

Ook dit jaar waren we weer aanwezig op de VMware User-conferentie NLVMUG. De NLVMUG één van dé plaatsen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie te volgen en om te horen welke richting VMware op gaat. En die richting is duidelijk: we gaan (nog steeds) naar de cloud.

Daniel de Zoete
Technical Consultant
18 april 2017

Lees verder
MEER BLOGS VAN PEPPERBYTE OVER: