PepperByte

Online Workspace

Wilt u plaats, tijd en device onafhankelijk werken?

De PepperByte online werkplek: dat is zorgeloos werken. Geen investeringen en kosten voor hardware en of licenties, maar transparante IT kosten per medewerker? Een werkplek welke per maand op en afschaalbaar is? Dan is de online werkplek van PepperByte uw oplossing

Werken in de cloud vermindert de complexiteit van uw it-beheer, is volledig aan te passsen aan uw situatie en maakt het verniewuen van software licenties vrijwel geheel overbodig. Zonder hoge investeringen In hard en software verzorgt PepperByte de meest effectieve online werkplek voor u en uw medewerkers.
 

Flexibel werken 

De PepperByte werkplek is flexibel, want werken in de cloud betekent werken waar u wilt, wanneer u wilt en vanaf welk apparaat u wilt (het nieuwe werken). Maandelijks kunt u het aantal gebruikers op- en afschalen naar wens. Misschien nog wel belangrijker; u maakt met de pepperbyte werkplek automatsch gebruik van onze IT-specialisten. Professionals met veel ervaring in enterprise-omgevingen die hun kennis graag voor uw bedrijf inzetten, klein of groot. Problemen worden voorkomen, updates worden automatisch uitgevoert en u bent verzekerd van een optimale beveliging van uw bedrijfsgevoelige data. Zorgeloos werken dus!

Geïnteresseerd in de PepperByte online werkplek?

 

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WAT WIJ DOEN

BEDRIJFSGEGEVENS

Bank: Rabobank Den Haag e.o.
IBAN: NL40RABO0145539008
BIC-code: RaboNL2U
Btw-nummer: NL8133 79 313B01
KvK-nummer: 272 43 490

 

PepperByte is onderdeel van de NiiN Group.

PepperByte BV

088-789 0000

 

Buitenom 251

2711 KB Zoetermeer

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon