top of page

PepperByte

Online Workspace

Altijd en overal aan de slag

Een laptop, werkstation, tablet of een telefoon en een internetverbinding: dat is het enige dat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van onze online workspace. Na het inloggen heeft u de beschikking over al uw bestanden, male en applicaties: op kantoor, thuis, of waar dan ook.

Persoonlijke service

Cloudoplossingen bij de grote bedrijven zoals KPN, Unit4 en Centric: technisch zijn ze vaak prima in orde. Alleen wanneer het aankomt op service valt u vaak als klant vaak tussen wal en schip. Bij PepperByte staan we voor persoonlijke service en een helder verhaal. Daarom krijgt u bij on altijd deskundige en vriendelijke specialist aan de lijn zonder wachttijd of eindeloze keuzemenu’s.

Veiligheid en privacy boven alles

Een goede beveiliging van uw data is onze hoogste prioriteit. Daarom zijn onze firewalls en virusscanners altijd volledig up-to-date en slaan we uw bestanen niet in een, maar twee datacenters op. Ook maken we elk uur een backup, die op een aparte locatie wordt opgeslagen. Verder goed om te weten: aleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot de datacenters. Bovendien worden uw gegevens opgeslagen op nederlands grondgebied, volgens de nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy.

Flexibel, schaalbaar en transparant

Pepperbyte werkt met heldere, maandelijks opzegbare contracten. U betaald per werkplek; gebruikers kunnen naar believen worden toegevoegd of verwijders. Bovendien monitoren wij het gebruik van applicaties. Wordt een bepaald programma niet of nauwelijks gebruikt? Dan schrappen wij de betreffende applicatie uit het abonnement. Betalen voor diensten die u niet gebruikt ofniet nodig heeft, is er dus niet meer bij.

bottom of page