top of page

PepperByte

Online Backup

Online backup

Een gechrashte sever, een defecte harde schijf, of simpelweg een menselijke fout: gegevens verliezen kan elke onderneming overkomen.

De Online Back-up dienst van PepperByte biedt de oplossing: Dagelijks back-ups in de cloud.

Hoe werkt de online back-up?

Elk weekend word een volledige kopie van uw server geupload naar onze cloud.  In de week die hierop volgt worden wijzigingen dagelijks gesynchroniseerd. Dat doen we s'nachts, zodat de impact op uw bandbreedte overdag minimaal is. De backups blijven bewaard op basis van uw wensen of verplichtingen.

Volledige controle

Samen met uw IT-beheerder regelen we de backups in. Ook trainen we uw IT-beheerder in het gebruik van het beheerpaneel. Via het online portaal kan uw IT-beheerder de backup vervolgens zelf inzien, beheren en terugzetten. Losse bestanden kan de beheerder direct downloaden; ook kan hij of zij de server in zijn geheel terugzetten.

Wekelijks controleert onze server of uw back-up consistent is. Dat is niet het enige! Ieder kwartaal of half jaar zetten wij in overleg met uw IT-beheerder een volledige backup terug ter controle. De benodigde hardware stellen wij ter beschikking.

Een back-up die werkt: daar kunt u op vertrouwen!

bottom of page