De PepperByte

Online werkplek

Zonder hoge investering in hard- en software 

Wilt u plaats, tijd en device onafhankelijk werken?

De PepperByte Online Werkplek: dat is zorgeloos werken.

Geen investeringen en kosten voor hardware en / of licenties, maar transparante IT kosten per medewerker? Een werkplek welke per maand op- en afschaalbaar is? Dan is de Online Werkplek van PepperByte uw oplossing. 

 

Werken in de cloud vermindert de complexiteit van uw IT-beheer, is volledig aan te passen aan uw situatie en maakt het vernieuwen van softwarelicenties vrijwel geheel overbodig. Zonder hoge investeringen in hard- en software verzorgt PepperByte de meest effectieve online werkplek voor u en uw medewerkers.

 

De PepperByte Werkplek is flexibel, want werken in de cloud betekent werken waar u wilt, wanneer u wilt en vanaf welk apparaat u wilt (het nieuwe werken). Maandelijks kunt u het aantal gebruikers op- en afschalen naar wens. Misschien nog wel belangrijker; u maakt met de PepperByte Werkplek automatisch gebruik van de expertise van onze IT-specialisten. Professionals met veel ervaring in Enterprise-omgevingen die hun kennis graag voor uw bedrijf inzetten, klein of groot. Problemen worden voorkomen, updates worden automatisch uitgevoerd en u bent verzekerd van een optimale beveiliging van uw bedrijfsgevoelige data. Zorgeloos werken dus!

Geinteresseerd in de PepperByte online werkplek? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op!

Bedankt, er wordt spoedig contact met u opgenomen