top of page

Senior Systems Engineer

Hoe organiseer jij je eigen ontwikkeling? Groei in je ontwikkeling en je geluk in je werk bij PepperByte

Voor de functie van Senior Systems Engineer zijn wij op zoek naar een "techie" die communicatief is! Je bent betrokken bij migraties, implementaties en het beheer verlenen bij en binnen complexe IT-omgevingen bij onze klanten. Wij richten ons op het werkveld van Server Based Computing, Virtualisatie of System Management (Citrix, VMware en / of Microsoft). MCSA of MCSE 2012 is een pre evenals ervaring met Azure of de Citrix Cloud

Hoe zien wij onze nieuwe Senior Systems Engineer

Het is belangrijk dat techniek je passie is en dat je in staat bent om goed te kunnen communiceren met de klant en met je collega's! We verwachten van onze mensen dat zij zichzelf blijven ontwikkelen en zich blijvend willen verbeteren. We beloven dat je bij ons minimaal twee keer zo goed wordt als dat je nu bent!

Bij PepperByte werken ambitieuze mensen die altijd up-to-date willen zijn. PepperByte investeert op allerlei manieren in haar medewerkers: inspirerend samenwerken, voortdurende talentontwikkeling en een genereus arbeidsvoorwaardenpakket vinden we logische voorwaarden voor het behalen van de beste resultaten voor onze klanten. Bovendien heb je veel invloed bij wat voor projecten of klanten je ingezet wordt.

Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring en aantoonbare ervaring op het gebied van IT beheer.

Tools

Dit beheers je

Microsoft

Certified

Solutions

Associate

VMware

Certified

Microsoft

Certified

Solutions

Expert

Citrix

Certified

Dit zijn wij, PepperByte

Mensen zijn belangrijker voor een organisatie dan techniek vinden we bij PepperByte en dus moet techniek áltijd de mens dienen. We zijn gedreven om mensvriendelijke IT-oplossingen te vinden of te creëren die het werk van onze klanten veiliger, gemakkelijker en efficiënter maken. Samen met onze klanten ontwikkelen we een toekomstbestendige IT-omgeving die écht toegevoegde waarde voor een organisatie heeft. Een passende IT-oplossing voor onze klanten en medewerkers: strategisch, technisch én financieel!Onze toegewijde IT-professionals zijn gewend mee te denken én vooruit te kijken. De praktische haalbaarheid verliezen we daarbij nooit uit het oog. We hebben een uitgesproken mening over ons vakgebied en we zijn een beetje eigenwijs, maar alleen als we oprecht geloven dat we een betere oplossing voor onze klanten gevonden hebben.

Dit zijn wij
Onze Specialisaties

Onze specialisaties

Workspace Improvement

IT-oplossingen waardoor mensen overal en altijd prettig kunnen werken : workspace improvement

Het optimaliseren van IT-werkprocessen en -infrastructuur : automation & orchestration 

Meer grip op veiligheid van data en persoonsgegevens: identity & access management

Voordelen

Jij verdient een Red Carpet Treatment met een auto naar keuze. Wat wordt het, een benzine, diesel, hybride of toch elektrisch?

Certificaat behaald? Elk kwartaal worden deze members van de PepperCrew beloond tijdens de PepperCrewSessie.

Dit jaar hebben we minimaal 1287 keer vreselijk hard gelachen met elkaar. Ook dát hoort bij het PepperGevoel.

200 uur vakantie en 8% vakantietoeslag. We horen graag een uitgebreid verslag over jouw mooie reizen.

Chillen kunnen we bij PepperByte als geen ander. Verkrijg eeuwige roem: versla Brian en Daniel met FIFA in onze gameroom!

Studiereizen, loopbaanbegeleiding, een flexbudget voor een mobiel en laptop naar keuze, aanvullende verzekeringen… Bij PepperByte krijg je méér!

COs
Daniel Nikolic, CTO PepperByte

DN

Roel Moonen, CEO PepperByte

RM

DANIEL NIKOLIC

CTO

d.nikolic@pepperbyte.com


06 - 21 51 1752

ROEL MOONEN

CEO

r.moonen@pepperbyte.com

 

06 - 53 14 5609

Hebben we je overtuigd?

Dan maken we graag kennis met je. Laat je gegevens achter, dan nodigen wij jou uit voor een bak koffie op ons kantoor! 

Max file size 15MB

bottom of page