top of page

7 REDENEN OM VANDAAG TE BEGINNEN MET UW MIGRATIE NAAR WINDOWS 10

Bijgewerkt op: 11 jul. 2018

Eén van de succesvolste besturingssystemen van Microsoft nadert alweer het einde van zijn levenscyclus. Binnen drie jaar loopt de verlengde ondersteuning voor Windows 7 af. Dat houdt in dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 geen veiligheidsupdates, geen bug-fixes en geen ondersteuning op Windows 7 meer levert. Begin 2020 lijkt nog ver weg, maar wij raden onze klanten aan om nu al met de voorbereidingen te beginnen.

De 7 belangrijkste argumenten om vandaag te starten met de voorbereidingen voor uw migratie naar Windows 10:

  1. Windows 7 is gebaseerd op verouderde veiligheidsarchitecturen: de veiligheid van de data van uw organisatie is afgenomen.

  2. Windows 7 kan de innovatieve ambities van uw organisatie stagneren.

  3. U wilt onnodige verstoringen voorkomen en een zo stabiel mogelijke IT-omgeving bieden aan uw gebruikers, zodat zij hun werk goed kunnen doen.

  4. Door op tijd te beginnen kunt u uw migratietraject goed voorbereiden, een goed team samenstellen en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

  5. Op tijd beginnen betekent dat u ook verder kunt kijken dan alleen een technologische update. U kunt zich belangrijke strategische vragen stellen als: hoe willen we dat onze werkplekken er over vijf jaar uit zien?

  6. Op tijd beginnen betekent ook dat u gebruikers bij de voorbereidingen van de migratie kunt betrekken en dus ook het draagvlak kunt vergroten.

  7. Op tijd beginnen betekent dat u niet gedwongen wordt tot keuzes waar uw organisatie nog niet aan toe is en dat u kunt voorkomen dat u onnodige extra kosten moet maken.

Wilt u weten wat volgens ons de beste aanpak is voor een succesvolle Windows-migratie van Windows 7 naar Windows 10? Lees dan ons uitgebreidere PepperPaper.


Silvonton Niessing Senior IT projectleider 2 mei 2017

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page