DE BESTE AANPAK VOOR EEN SUCCESVOLLE MIGRATIE NAAR WINDOWS 10

Bijgewerkt: 11 jul 2018

Om geen onnodige risico’s te lopen en geen onnodige kosten te maken is ons advies om tijdig te beginnen met uw voorbereidingen voor uw aanstaande migratie naar Windows 10. En tijdig betekent, als u nu nog werkt met Windows 7, liever vandaag dan morgen. Maar wat is nou eigenlijk de beste aanpak voor een succesvolle migratie?

Onze ervaring is dat de beste aanpak van een succesvolle migratie betekent dat u de migratie benadert als meer dan een technische update. Ons advies is dan ook: concentreer u bij een migratie-traject niet alleen op de techniek, maar maak van de gelegenheid gebruik om ook objectief naar de performance van uw IT-omgeving te kijken en het draagvlak bij uw gebruikers en managers te vergroten.


Breng onder andere in kaart - mocht u dat nog niet hebben gedaan - welke applicaties in uw organisatie worden gebruikt. Bepaal welke applicaties kritisch zijn voor het functioneren van uw organisatie en welke applicaties kunnen worden afgestoten (applicatie-rationalisatie).


Door te zorgen voor draagvlak in uw organisatie is het resultaat van uw migratie voorspelbaarder en blijven kosten beter beheerst. Door uw applicatielandschap in kaart te brengen, heeft u meer controle over uw IT-omgeving.


Door nu te starten, is de kans groter dat u niks over het hoofd ziet en het migratietraject in één keer goed gaat. U heeft nu de tijd om uw project goed voor te bereiden en alle relevante stappen te zetten die uw migratie zo soepel mogelijk maken. Want u wilt natuurlijk dat uw gebruikers zo min mogelijk in hun werk worden gehinderd door de migratie.


Door een betere voorbereiding, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. In ons gratis PepperPaper Van Windows 7 naar Windows 10, vertellen we u welke strategische, tactische en technische vragen u zich voorafgaand aan uw migratie zou kunnen stellen.


Als u meer wilt weten over onze innovatieve methode voor Windows-migraties, download dan hier onze folder Windows Migrator+. Of neem contact met ons op voor een afspraak.


Silvonton Niessing Senior IT projectleider 9 mei 2017

77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

WAT WIJ DOEN

BEDRIJFSGEGEVENS

Bank: Rabobank Den Haag e.o.
IBAN: NL40RABO0145539008
BIC-code: RaboNL2U
Btw-nummer: NL8133 79 313B01
KvK-nummer: 272 43 490

 

PepperByte is onderdeel van de NiiN Group.

PepperByte BV

088-789 0000

 

Buitenom 251

2711 KB Zoetermeer

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon