top of page

WAAROM WINDOWS 7 NIET LANGER VOLDOET

Bijgewerkt op: 11 jul. 2018

De belangrijkste reden om afscheid te nemen van Windows 7 is de beveiliging van de data van uw organisatie. Sinds de introductie in 2009 heeft Windows 7 diverse updates gehad, maar inmiddels kan het de steeds hogere veiligheidseisen niet meer bijhouden.

Binnen drie jaar loopt de verlengde ondersteuning voor Windows 7 af. Dat houdt in dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 geen veiligheidsupdates, geen bug-fixes en geen ondersteuning op Windows 7 meer levert.


Begin 2020 lijkt nog ver weg, maar wij raden onze klanten aan om nu al met de voorbereidingen te beginnen.


Als ondernemer, manager of bestuurder wilt u voorkomen dat uw gebruikers en beheerders last hebben van incidenten of vertragingen die het gevolg zijn van een gedateerd besturingssysteem. Ook wilt u natuurlijk geen veiligheidsrisico’s lopen. Er verschijnen steeds minder Windows 7-drivers, waardoor randapparatuur niet meer kan worden aangesloten. Daarnaast gaan ook steeds meer nieuwe business-applicaties uit van Windows 10. Dus wanneer uw organisatie nog werkt met Windows 7, kunt u daardoor geremd worden in uw innovatieve vermogen.


Daarom is een snelle en soepele overgang naar een nieuw besturingssysteem in het belang van uw organisatie.


Het kan natuurlijk zijn dat u een andere opvolging van Windows 7 dan Windows 10 overweegt of dat u andere opties wilt verkennen. In dat geval zult u in uw migratie- of projectplan ook rekening dienen te houden met een fase waarin u die mogelijkheden onderzoekt en afweegt, mocht u dat nog niet hebben gedaan.

Wilt u weten wat volgens ons de beste aanpak is voor een succesvolle Windows-migratie van Windows 7 naar Windows 10? Lees dan ons uitgebreidere PepperPaper. Hierin leest u ook wat volgens ons het belangrijkste voordeel is voor organisaties om te kiezen voor Windows 10.


Als u meer wilt weten over onze innovatieve methode voor Windows-migraties, download dan hier onze folder Windows Migrator+.


Daniel Nikolic

CTO

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ZOETERMEER EN DE PASSIE VOOR IT EN INNOVATIE

Zoetermeer streeft ernaar om dé plek in de Randstad te zijn voor de ontwikkeling van toegepaste IT-innovaties. Als IT-specialist, gevestigd in deze stad, kunnen we die ambitie natuurlijk alleen maar t

Comments


bottom of page