top of page

WAAROM WINDOWS 7 NIET LANGER VOLDOET

Bijgewerkt op: 11 jul. 2018

De belangrijkste reden om afscheid te nemen van Windows 7 is de beveiliging van de data van uw organisatie. Sinds de introductie in 2009 heeft Windows 7 diverse updates gehad, maar inmiddels kan het de steeds hogere veiligheidseisen niet meer bijhouden.

Binnen drie jaar loopt de verlengde ondersteuning voor Windows 7 af. Dat houdt in dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 geen veiligheidsupdates, geen bug-fixes en geen ondersteuning op Windows 7 meer levert.


Begin 2020 lijkt nog ver weg, maar wij raden onze klanten aan om nu al met de voorbereidingen te beginnen.


Als ondernemer, manager of bestuurder wilt u voorkomen dat uw gebruikers en beheerders last hebben van incidenten of vertragingen die het gevolg zijn van een gedateerd besturingssysteem. Ook wilt u natuurlijk geen veiligheidsrisico’s lopen. Er verschijnen steeds minder Windows 7-drivers, waardoor randapparatuur niet meer kan worden aangesloten. Daarnaast gaan ook steeds meer nieuwe business-applicaties uit van Windows 10. Dus wanneer uw organisatie nog werkt met Windows 7, kunt u daardoor geremd worden in uw innovatieve vermogen.


Daarom is een snelle en soepele overgang naar een nieuw besturingssysteem in het belang van uw organisatie.


Het kan natuurlijk zijn dat u een andere opvolging van Windows 7 dan Windows 10 overweegt of dat u andere opties wilt verkennen. In dat geval zult u in uw migratie- of projectplan ook rekening dienen te houden met een fase waarin u die mogelijkheden onderzoekt en afweegt, mocht u dat nog niet hebben gedaan.

Wilt u weten wat volgens ons de beste aanpak is voor een succesvolle Windows-migratie van Windows 7 naar Windows 10? Lees dan ons uitgebreidere PepperPaper. Hierin leest u ook wat volgens ons het belangrijkste voordeel is voor organisaties om te kiezen voor Windows 10.


Als u meer wilt weten over onze innovatieve methode voor Windows-migraties, download dan hier onze folder Windows Migrator+.


Daniel Nikolic

CTO

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoetermeer streeft ernaar om dé plek in de Randstad te zijn voor de ontwikkeling van toegepaste IT-innovaties. Als IT-specialist, gevestigd in deze stad, kunnen we die ambitie natuurlijk alleen maar t

bottom of page